08 Apr Liverpool v Arsenal 2.40 3.00 2.90
08 Apr Chelsea v Fenerbahce 1.25 5.00 10.00
09 Apr Barcelona v Schalke 1.44 3.75 7.50
09 Apr Man Utd v Roma 1.61 3.60 5.00
Одма ќе кажам дека не гледам никаква вредност во типувањето на победа на Барса ( читај : Фарса ) !!
Откако Меси им се повреди не можат да направат ништо , на првиот дуел со Шалке победија но беа надиграни . Шалке беше подобар , но немаше среќа .Сега имаат шанса Германците , треба само да играат цврсто во одбраната и да чекаат на контри , а така и најверојатно и Рајкард ќе се постави . Не верувам дека ќе удрат силно од почетокот . Сега против Гетафе беа слаби и во нападот и во одбраната , 1.45 не вреди во никој случај да се игра !! Барем така јас мислам . Можеби некој друг посоодветен тип ќе најдеме до вторник , можда 1=2 ( 3.20 ) или 2-3 гола ( 1.80 ) ...
Челзи мислам дека лесно ќе заврши работа , но за 1 коеф е мал ( 1.25 ) , па 3+ ( 1.65 ) ми е поарен , истотака и 2+пп ( 2.35 ) не е лош тип . Мислам дека турците ќе успеат да дадат барем еден гол на Стемфорд Бриџ .
Арсенал - Ливерпул е голем NO BET едноставно пивото во рака и да уживаме во футбалот , лично мислам дека ќе биде X , али не ставам пари на тоа .
МанЈун - Рома можда звучи лудо , но гледам добра вредност во x2 ( 2.00 ) на Рома , мислам дека нема да победат .Мислам дека моралот и мотивацијата ќе бидат одлучувачки фактор , а според мене Рома е сега со поголема мотивација и дефинитивно со поголем морал ! По подебата над Џенова со 3:2 , а разочарувачкото реми на Манчестер денес со Мидлсборо , мислам дека овој резултат ќе влијае на играта на Манчестер , негативно . Можеби грешам , но сега така гледам на овој дуел .
Ваши размислувања за овие дуели ?